Ugnsgrönsaker med äppelstekt viltkorv
Höstmat! Passa på innan det blir vinter för det var väldigt gott.

För 4 personer
1 butternutpumpa
1 aubergine
12 potatisar (efter storlek)
600-800 gram viltkorv
2 äpplen
1 gul lök
olivolja
salt och peppar
senap
Skiva auberginen i ca 2 cm breda skivor. Tärna pumpan grovt och klyfta poatisarna. blanda med olivolja flingsalt och peppar i en långpanna. Fördela det jämnt och droppa lite extra olja på aubergineskivorna. Ställ i ugnen på 200 grader i 40 minuter. Stek viltkorven och lägg i en fint strimlad lök och klyftade äpplen efter en liten stund. Stek tills korven får bra färg och löken och äpplena är mjuka. Servera med en god senap och sallad. Jag tog P&B:s äppelsenap och det passade jättebra till.
Barris
Kommentarer
Postat av: sara
åh! gottgottgott! och fina färger
Trackback