morotssallad

Underbart god och knaprig morotssallad från Anna Bergenströms kokbok Kärlek, oliver och timjan. Tillsammans med hemgjord rostbiff och potatistårta (recept på den, Barris?) på senaste nyårsaftonen var det finfint! Jag tycker ju att saker ska vara enkla, så jag ändrade lite i receptet. Rivna morötter i stället för fint skurna samt orostade frön och nötter gör det lite mer till en vardagssallad.

Morotssallad

Riv morötter grovt och blanda med sesamfrön, solroskärnor och en skvätt vardera av olivolja och vitvinsvinäger samt en nypa salt. Ät på stört!



Ocharmig bild, jag vet. Men så här ska salladen se ut i alla fall! (resten är stekt marinerad tofu, spaghetti och mosad avokado med citronrapsolja. Inte helt fel kombination det heller)

Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0